↓ Archives ↓

Jeg vil være en amatør!

Det er min holdning, at hvis man skal blive god til et emne, så skal man virkelig elske det, og brænde for det. Man skal have en passion for det.

Med ordet passion mener jeg ikke romantik, men dets latin oprindelse der betyder noget i stil med lidelse – tænk på passion of Christ.

Viktor Frankl har engang sagt “What is to give light must endure burning.”, og det er et godt citat, fordi det beskriver præcis hvad passion er. Det er dét man virkelig brænder for, og det er dét, man vil gøre alt for. Det er det man elsker, og det man gør af kærlighed.

Hvis man gør det man elsker, så er man amatør. Amatør stammer fra ordet amare på latin, og betyder kærlighed. På den anden side at skalaen står de professionelle. De gør det de gør, for pengenes skyld. Og det er derfor at de er så dårligt ;-)

Så for at runde mit underlige blogindlæg af, så er det min store drøm at være en amatør. At lave det man elsker :-)

… og jeg er godt på vej! Mit arbejde er min hobby. Jeg har aldrig fri, men tilgengæld er jeg aldrig på arbejde.

De professionelle laver IC4-toge, mens amatørerne udvikler Facebook. Hvem gør det bedst?

No Comment

Be the first to respond!

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree